КИЇВ-МУКАЧЕВО. “Мій вихід на велику сцену – ще одна проповідь Христа” – священик-переможець “Голосу країни-7” зустрівся з молоддю єпархії

Як ми раніше повідомляли, у суботу, 11 листопада, до Мукачівської православної єпархії  в рамках всеукраїнського місіонерського туру УПЦ, із концертною програмою прибув переможець національного конкурсу “Голос країни” 2017 року – протоієрей Олександр Клименко.

До слова, Мукачівська єпархія є першою в списку співочо-просвітницького туру 34-річного священика-виконавця.

Відразу після приїзду до Мукачева священнослужитель зустрівся з представниками молодіжок єпархії.

У затишній атмосфері Мукачівського кафедрального собору на честь ікони Божої Матері “Почаївської”, отець Олександр поспілкувався з молодими людьми на багатогранні теми важливості розвитку й вдосконалення дарованих Творцем талантів, мотиви просвітницько-місіонерської діяльності Церкви в соціумі та поділився досвідом ведення церковно-приходського буття.

Серед іншого священик озвучив такі думки:

“Мій вихід на велику сцену був продиктований ще однією можливістю неформальної проповіді Христа й любові до Нього”;

“Якщо ми можемо змінити світ в сторону добра, навіть через спів або інші свої таланти – це потрібно робити!”;

“Священнослужитель, де б він не був, повинен приводити людей до Христа, а не до себе!”

За годину після цього, священнослужитель приділив увагу і місцевим журналістам, відповівши на їхні запитання під час брифінгу.

Кульмінацією ж відвидин Мукачівської єпархії отцем Олександром, стане вечірній концерт в Мукачівському драматичному театрі, який розпочнеться о 2000 

У програмі концерту: вітальне слово керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського; виступи творчих колективів талановитої молоді міста та Мукачівської єпархії; виступ заслуженого артиста України, архідиякона Олександра Садварій та безпосередня концертна програма від отця Олександра Клименко. Вхід вільний! 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=hJSE_x3DbA0&w=560&h=315]

Фото: Сергій ЛАВКАЙ

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.