УЖГОРОД. Звершено поминальну панахиду за загиблими працівниками органів внутрішніх справ в Закарпатській області (+ВІДЕО)

На запрошення начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, полковника поліції Романа Стефанишина, керуючий Мукачівською єпархією – Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський 22 серпня звершив поминальну панахиду за загиблими працівниками органів внутрішніх справ в Закарпатській області, котрі загинули при виконанні своїх службових обов’язків.

Поминальна панахида була звершена біля пам’ятника загиблим працівникам органів внутрішніх справ, що на Православній набережній в м. Ужгороді.

Архіпастирю співслужило духовенство м. Ужгорода та м. Мукачева.

Участь в панахиді взяло керівництво та особовий склад, начальники районних та міських відділень області ГУНП у Закарпатській області.

Наприкінці звершеного моління, владика Феодор у своєму слові підкреслив подвиг людей у формі, які сумлінно виконують свій обов’язок заради збереження миру та спокою в державі і тих осіб, котрі вже полягли за соборність та єдність Української землі.

Фото: Іван ФЕННИЧ

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XFbw1s8xrI8&w=560&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KsQxVoJ_sJ0&w=560&h=315]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.