МУКАЧЕВО. Діти Росвигівського собору у незвичний спосіб привітали парафіянок зі святом жінок

30 квітня з благословіння правячого архієрея, архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора вихованці недільної школи Росвигівського кафедрального собору на честь Різдва Божої Матері привітали всіх жінок з світлим святом жінок-мироносиць.

«Неділя жінок-мироносиць − це свято кожної православної жінки. Маленькі діти з радістю в очах, теплотою в серці та усмішкою на обличчі захотіли зробити це свято “власними руками”. Вихованці ретельно до нього готувалися. Дітлахи підготували виступ, а також невеличкі подарунки. Смачні квіти із зефіру отримали всі прихожани храму. Можливо, це було не так ідеально зроблено, як хотілося, і як воно продається в крамницях, але всі люди були задоволені, адже, вони знали, що діти зробили це власноруч, вклавши в ці квіти душу та хороший настрій» − прокоментувала акцію співорганізатор події, Тетяна Чечур.

Хочеться сказати велике ДЯКУЮ всім тим, хто допомагав діткам втілити це бажання в реальність. СПАСИ ВАС ГОСПОДИ! Виступ дітей закликав всіх до змін, всі замислилися про віру та життя. Приклад жінок-мироносиць вчить нас, що мало просто вірити в Христа. Треба жити за своєю вірою. Тобто, бути вірними Христові до кінця. Саме віра повинна визначати всі наші вчинки та слова. Вона має стати для нас головним мотивом життя. Діти у віршах розповіли про нелегку історію жінок, а також привітали усіх жінок, а також матусь зі світлим православним святом. Ми вітаємо всіх жінок з таким великим святом. Бажаємо, щоб Господь наповнив ваші серця благом, хай Він оберігає та укріпляє Вас в християнських чеснотах − Вірі, Надії, Любові. Мира Вам і вашим сім’ям, а також добра і щастя. Христос Воскресе!

Текст, фото: Тетяна ЧЕЧУР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.