В Кушницькому монастирі молитовно вшанували ікону Божої Матері «Семистрільна»

26 серпня в день молитовної пам’яті ікони Божої Матері «Пом’якшення злих сердець» або «Семистрільної» керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський з архіпастирським візитом відвідав Свято-Введенський жіночий монастир, що в с. Кушниця на Іршавщині.

Разом з духовенством Іршавського благочиння та священнослужителями інших благочинь єпархії владика звершив архієрейське богослужіння.

При вході в храм архіпастиря зустрічав духівник монастиря, архімандрит Іннокентій (Софілканич).

Під час Божественної літургії в сан диякона архієреєм був висвячений випускник Київської духовної семінарії − Владислав Холод.

В кінці богослужіння владика звернувся до присутніх з промовою. «На протязі цілого року на знак нашої вдячності за різноманітну поміч нам, ми радісно святкуємо тисячі чудотворних образів Богородиці. Після Її Сина, ніхто так не турбується про наше життя, оновлення, спасіння, ніхто стільки уваги і допомоги не приділяє нам, як Пресвята Богородиця – наша духовна мати. Будемо пам’ятати про це і щодня дякувати Божій Матері за Її заступництво і поміч нам», − підкреслив владика.

На завершення керуючий єпархією привітав настоятельку, ігуменю Сусану (Грига), сестер обителі, парафіян та гостей монастиря зі святом та побажав покрову та заступництва Пречистої.

У свою чергу настотяетелька теж висловила слова вдячності та подякував архіпастирю та священнослужителям за любов, молитви та допомогу обителі.

В кінці владика призвав на всіх Боже благословення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.