МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН: МУКАЧЕВО. Духовенство міста відвідало пацієнтів обласної дитячої лікарні

 «Радість якою ти поділився з ближнім – це вже не просто радість, а подвійна радість» (дитячий письменник В. Нестайко). За цим принципом напередодні свята святителя Миколая, Чудотворця, духовенство міста Мукачева з благословення керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського відвідало пацієнтів Мукачівської обласної дитячої лікарні.

До кожної палати онко-гематологічного, торако-пульмонологічного та інфекційного відділень завітали зі солодкими подарунками та іконочками святителя Миколая секретар Єпархіального управління протоієрей Віктор Місо, благочинний міста Мукачева протоієрей Петро Лях, священнослужителі Росвигівського кафедрального собору на честь Різдва Божої Матері – протоієрей Іоанн Бобуський, диякон Тарасій Шелельо та вірники з учасниками Недільної школи собору.

Вітаючи дітей та їхніх батьків в лікарняному закладі, духовенство найперше бажало їм виздоровлення та уповання на Всемилостивого Бога, а також ходатайства  великого угодника й чудотворця святителя Миколая.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.