[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CWfn7IprWNo&w=560&h=315]

11 листопада, в день святого покровителя Мукачева, в драматичному театрі міста пройшов концерт переможця телевізійного шоу «Голос країни-7» протоієрея Олександра Клименка.

З Мукачівської єпархії УПЦ 34-річний священик почав благодійний марафон: «Культурно-просвітницькі зустрічі з протоієреєм Олександром Клименком».

В кінці заходу протоієрей Олександр Клименко подякував усім присутнім за увагу, бурхливі оплески, і побажав благословення Господнього в житті кожного.

Також, в рамках туру священнослужитель зустрівся з православною молоддю єпархії. Отець Олександр розповів молодим людям про важливість розвитку і вдосконалення дарованих Творцем талантів і просвітницько-місіонерської діяльності Церкви в суспільстві.

Він підкреслив, що його вихід на велику сцену «був продиктований ще однією можливістю неформальній проповіді Христа і любові до Нього», що «якщо ми можемо змінити світ в сторону добра, навіть через спів або інші свої таланти – це потрібно робити», і розповів , що «священнослужитель, де б він не був, повинен приводити людей до Христа, а не до себе».

За матеріалами: https://www.youtube.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.