Мукачівська єпархія вітає працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним днем!

Шановні друзі, колеги, працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Від усієї Мукачівської Православної єпархії щиро та від себе особисто вітаю вас з днем працівника зв’язку, телебачення і радіо!

Прийміть від Мукачівської Православної єпархії сердечні вітання з нагоди професійного свята.

Життя сучасної людини неможливе без засобів  комунікації − всього того, що дозволяє нам відчувати свою причетність до суспільних процесів. Телебачення, радіо, телефон, пошта та Інтернет стали тим  інструментом, за допомогою якого рівень контактування і швидкість реагування підвищились у тисячі разів. І щодня ви відкриваєте все нові можливості спілкування.

Завдяки вам ми щодня дізнаємося про події у світі, що допомагає відчути причетність до процесів сучасності, відкриваючи широкі можливості для контактів і спілкування. Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, листонош, операторів, сортувальників – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації.

В інфопросторі є один цікавий і водночас ключовий факт. Цифра, за допомогою якої передається інформація та водночас формується інформаційний світогляд людини, створюється людиною! І від людини, тобто від вас, залежить світосприйняття реалій та фактів нашого сьогодення. Це дуже важливо і відповідально. Пам’ятайте про це!

Дозвольте побажати вам творчого натхнення, ентузіазму і реалізації вдалих проектів у житті простору Ваших теле- і радіоканалів.

За останні роки ваші теле- і радіопрограми виросли у потужні, цікаві і перспективні компанії. Завдяки вам глядач має унікальну можливість доторкатися до культури, історії, мистецтва та сакральної спадщини і скарбниці нашого полінаціонального і поліконфесійного краю. Сучасне життя не можна уявити без засобів масової комунікації, які ви у нашому краї уособлюєте. Саме ви допомагаєте людям вчасно дізнаватися, чим і як живе наше мозаїчне Закарпаття.

Користуючись нагодою, висловлюємо вам також подяку за втілення в життя спільних духовно-просвітницьких спільних проектів, які народилися останнім часом на світ завдяки творчому тандему нашої древньої Мукачівської єпархії та телебачення. Сподіваємося, що наша тісна творча співпраця, яка симфонічно доповнює одна одну, і надалі буде мати своє логічне продовження та розвиток.

Нехай Милостивий Господь допомагає вам у всіх ваших звершеннях і задумах та благословить вас на добрі справи.

З повагою і шаною,

митрополит Мукачівський і Ужгородський ФЕОДОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.