Працівники поліції Закарпаття у супроводі духовенства єпархії відвідали Свято-Успенську Почаївську Лавру

У минулі вихідні 45 працівників ГУНП в Закарпатській області здійснили духовну подорож в одну з найбільших релігійних святинь України загалом й Православної церкви зокрема – Почаївську Лавру.

Організатором духовної поїздки в Почаїв виступила профспілка атестованих працівників поліції Закарпаття та її керівник – Валерій Менджул.

За проханням керівництва поліції та з благословення керуючого Мукачівською православною єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського супроводжував учасників паломницької групи благочинний міста Мукачева – протоієрей Петро Лях.

Гості з Закарпаття упродовж кількох годин відвідали всі численні Почаєвські святині. А дорогою додому ще й скупалися, незважаючи на холод і дощ, у відкритому басейні в джерелі Святої Анни. Сповнені незабутніх вражень від духовної святині, закарпатські правоохоронці повернулися пізно ввечері додому.

«Ця поїздка, як і всі попередні, не могла б відбутися без сприяння керівництва закарпатської поліції, особисто начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковника Романа Стефанишина. Ми щиро вдячні керівнику за підтримку нашої профспілкової організації. А на майбутнє плануємо й інші поїздки у визначні духовні та туристичні місця України й нашого краю. Адже духовний відпочинок дає нашим правоохоронцям велику наснагу в їх нелегкій роботі на благо українського народу», – прокоментував голова Закарпатської профспілки атестованих працівників поліції Валерій Менджул.

За матеріалами Відділу комунікації
поліції Закарпатської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.