Керівник сімейного відділу єпархії взяв участь у V Всеукраїнській конференції Місії Синодального відділу у справах сім’ї УПЦ

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія 13 листопада у місті Києві розпочала роботу V Всеукраїнська конференція керівників єпархіальних відділів Української Православної Церкви у справах сім’ї.

Захід очолює Голова Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї, архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон.

З благословення високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, в конференції взяв участь керівник Єпархіального відділу у справах сім’ї – протодиякон Олександр Онисько.

Традиційно форум почався з молебню перед усілякою справою.

На початку заходу Його Високопреосвященство передав благословення Предстоятеля УПЦ та звернувся до присутніх зі словами вітання. Владика підсумував роботу найбільш активних єпархіальних відділів у справах сім’ї та поздоровив новопризначених керівників відділів з призначенням на відповідальну посаду.

Також з вітальними словами до учасників звернулися Владимиров Олександр Аркадійович, Головний лікар клінічного санаторію «Жовтень», доктор медичних наук, заслужений лікар України та Волинець Людмила Семенівна, керівник секретаріату депутатського об’єднання “Захист прав дитини – пріорітет держави”. Пані Людмила, в свою чергу, поділилася з гостями заходу своїм досвідом опіки дітей-сиріт та дала цінні рекомендації в роботі по даному напрямку соціального служіння.

Заступник Голови Місії, священик Іоанн Ружицький,  повідав присутнім про порядок роботи заходу та висловив надію, що, винесені на розгляд, питання будуть донесені до учасників форуму.

В другій половині дня розпочались виступи керівників єпархіальних відділів, які презентували роботу з сім’ями в регіонах.

за матеріалами family.church.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.