Отець Олександр Клименко: «Іноді через образ хедлайнера, в якого беруть не тільки автографи, але й благословення для когось і розпочинається шлях воцерковлення»

«Хтозна, можливо через образ медійної людини, образ хедлайнера, людини в якої беруть не тільки автографи, але й благословення для когось і розпочнеться шлях воцерковлення… У спілкуванні з мукачівцями, я відчув здорову християнську заздрість і мотивацію. Заздрість тим людям, які можуть бути включеними у християнську традицію з дитинства», — відзначив Олександр Клименко.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Ir1mTeVhqEM&w=560&h=315]

11 листопада, як ми й повідмляли в Мукачівській єпархії УПЦ перебував переможець національного конкурсу «Голос країни 7», протоієрей Олександр Клименко. Власне з Мукачева священник розпочав свій урозноманітнений всілякими концертними програми Всеукраїнський місіонерсько-просвітницький тур.

Під час відвідин єпархії отець із задоволенням також взяв участь і у невимушеному спілкуванні з молоддю Мукачівської єпархії, яке відбулося у кафедральному соборі на честь ікони Божої Матері «Почаївської». Кульмінацією відвідин Мукачівської єпархії став вечірній концерт отця Олександра Клименка в Мукачівському драматичному театрі, який відбувся 11-го листопада о 20-тій годині.

Про деталі спілкування з молоддю дивіться у сюжеті телеканалу “Перший кабельний”

http://pershij.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.