«Духовне джерело»: дивіться на SINOPSIS TV нові телепрограми за вересень місяць

Шановні читачі нашого ресурсу! Пропонуємо вашій увазі перегляд усіх телепрограм «Духовне джерело» за вересень 2017 року.

Нагадаємо, що з 1 січня 2017 року змінено формат телепрограми ТРК «М-студіо» − «Духовне джерело»! Всі нові телепрограми тепер виходять виключно в записі! Всі наші програми ви завжди зможете передивитися на офіційному відеоканалі Мукачівської єпархії SINOPSIS TV.

Наш телепроект виходить з благословення керуючого Мукачівською єпархією Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського.

Дивіться наші програми у ефірах ТРК «М-студіо» щопонеділка о 2000 та в повторі щонеділі о 1305.

Також програма має свою поштову електронну скриньку, на яку просимо Вас надсилати свої запитання та побажання, щодо проведення подальших ефірів: duhovnedzerelo@ukr.net

Програма від 4 вересня 2017 року. Тема випуску – “Сім’я – мала парафія”. До вас говорить протоієрей Олександр Монич, Голова інформаційного відділу, та протодиякон Олександр Онисько, Голова єпархіального відділу у справах сім’ї.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=L-q5KkRmTDk&w=560&h=315]

Програма “Духовне джерело” від 11 вересня 2017 року. Тема: “Про посередництво у богоспілкуванні”. До вас говорить о. Іван Довжанин, настоятель Свято-Михайлівського храму м. Мукачево, та о. Олександр Гук, кандидат богослов’я

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=eD5uLjgj60A&w=560&h=315]

Програма від 18 вересня 2017 року. Тема цього випуску – “Чому люди хочуть бути священниками”. До вас говорить Ольга Палош, журналіст, заступник голови Інформаційного відділу єпархії, та протоієрей Вадим Гайдиш, настоятель Свято-Вознесенського храму м. Мукачево.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=pvTpf3KB8Ok&w=560&h=315]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.