УЖГОРОД. З нагоди свята Покрови клірики єпархії завітали до ув’язнених Ужгородського УВП №9

У переддень свята Покрови Пресвятої Богородиці, 13 жовтня, до ув’язнених Ужгородського УВП №9, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського з благовістям та подарунками завітали священнослужителі єпархії.

За підтримки небуйдужих людей для кожного, хто утримується в установі були роздані подарунки, засоби гігєни та необхідні речі у щоденні.

Священики кафедрального Свято-Хрестовоздвиженського собору м. Ужгорода, що несуть послух у даному закладі утримання осіб, позбавлених волі, – о. Максим Журавель та о. Іоанн Фечко на чолі з благочинним міста Ужгорода, настоятелем храму на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці, що розташований на території установи, головою Пенітенціарного відділу єпархії – протоієреєм Володимиром Гуй, а також священнослужителем Свято-Троїцького храму м. Мукачева – прот. Ярославом Поповичем, відвідали кожну камеру та привітали усіх ув’язнених.

Наприкінці візиту керівник Ужгородської УВП №9 Василь Анталовський висловив щиру вдячність отцям за небайдужу підтримку засуджених.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.