УЖГОРОД-АФОН. Насельники Свято-Воскресенського монастиря відвідали Святу Гору Афон

Від 13 до 18 вересня з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та ініціативи голови Паломницького відділу єпархії, намісника Ужгородського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря – архімандрита Марка (Куштан), для насельників та прихожан даної обителі була організована паломницька поїздка до святинь монастирів Святої Гори Афон.

Очолював групу – заступник голови Паломницького відділу, насельник Свято-Воскресенського чоловічого монастиря – архідиякон Діонісій (Гангур).

Під час поїздки ченці та прочани мали можливість ознайомитися з історією чернечих обителей і вклонитися місцевим святиням.  Паломники, зокрема, відвідали такі обителі Афону, як: Ватопед, Ксенофонт, Кутлумуш, Іверон, Каракал, Велику Лавру. Паломники також відвідали скити: Андріївський, Продорм та келії Афанасія Афонського і Янокопулуса.

Крім того, представники паломницької групи також піднялися на вершину Святої Гори.

Кожного дня паломники зупинялися в різних монастирях, брали участь в богослужіннях та спілкувалися з насельниками на теми духовного та церковного життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.