5 вересня в  Чопі ввели в експлуатацію будівлі казарми військової частини після реконструкції.

Урочисто відкривали будівлі казарми військової частини після реконструкції для військовослужбовців строкової служби Державної спеціальної служби транспорту. Символічно стрічку перерізали голова адміністрації Держспецтрансслужби Микола Мальков, міський голова міста Чоп та найкращі солдати.

На запрошення керівництва військової частини з благословення керуючого Мукачівською єпархією Високопреосвященннішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, участь в заході взяв і настоятель Свято-Успенського храму, що в м. Чоп, заступник голови Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України, протоієрей Миколай Вакаров.

Відремонтували не лише казарми, але і медичну частину, нежитлові приміщення. Привели до ладу і сховище продуктів. Казарми загалом розраховані на 250 осіб. Інтер’єр та меблі нові. Відновили і фасад приміщення. Старою залишилась тільки покрівля даху, але вона, за словами Микола Малькова, в хорошо стані і поки заміни не потребує.

За матеріалами: http://goloskarpat.info та http://pershij.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.