Зустріч ікони «Призри на смирення» в Білках та Сваляві: як це було (+Фото)

Як ми й повідомляли, у середу, 5-го липня ікона Божої Матері «Призри на смирення» зі Свято-Введенського чоловічого монастиря м. Києва, опісля Ужгорода й Мукачева попрямувала на Іршавщину.

Від 9-ої ранку до 16 години ікона перебувала у  Свято-Петро-Павлівському храмі с. Білки Іршавського району. А вже о 17.00 її зустрічали в мальовничому селі Приборжавське, а саме у Свято-Покровському храмі – фоторепортаж можна переглянути тут.

Також подаємо світлини зустрічі ікони в с. Білки, що надійшли до нас вже трохи згодом.

Відтак, у четвер, 6 липня, о 13.00 чудотворний образ Божої Матері відбув на Свалявщину, а саме  до Свято-Троїцького-Кирило-Мефодіївського жіночого монастиря.

З благословення керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського у всіх храмах та обителях, куди прибуває ікона, духовенство править акафісти, молебні та усердні моління про мир в Українській державі.

Вірники ж з великою шаною вклоняються святині.

Уже нині, 7-го липня, о 9 годині, ікону «Призри на смирення» зустрічатимуть у Свято-Вознесенському храмі с. Великі Лучки Мукачівського району, де вона пробуде до 14.00. Далі її буде доставлено на Воловеччину, а саме до Свято-Петро-Павлівському храму с. Нижні Ворота.

Нагадуємо, з 2 до 8 липня  в Мукачівській православній єпархії перебуватиме вказана ікона в рамках загальноукраїнської Хресної ходи, яка проходить з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія і приурочена до свята Хрещення Київської Русі і дня пам’яті святого рівноапостольного великого князя Володимира.

Графік перебування чудотворної ікони Божої Матері «Призри на смирення»

(Свято-Введенський чоловічий монастир м.Київ)

в Мукачівській Православній Єпархії

дата перебування час перебування за к.ч місце перебування
7 липня 900-1400

Свято-Вознесенський храм,

с. Великі Лучки, Мукачівського району

7-8липня 1600-600

Свято-Петро-Павлівський храм,

с. Нижні Ворота, Воловецького району

8 липня 900-1300 Свято-Миколаївський храм, м. Перечин

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.