Дорога наша молодь!

Від лиця Мукачівської єпархії, Єпархіального відділу у справах молоді та себе особисто вітаю вас з Днем молоді!

Щорічно в останню неділю червня в Україні вшановується не просто молодь чи то певна найкраща пора життя, але вшановується свято на підтримку ініціатив та креативу молодіжних об’єднань і організацій України.

Серед тисяч інших свят День молоді унікальний та неповторний, адже саме такою для всіх нас є молодість. Це чудова пора становлення, перших злетів, перших самостійних рішень і досягнень. Це та натхненна пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Пам’ятайте, що молодість – фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, старайтеся і обов’язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах, не забувайте про Бога і своїх батьків.

Майте розуміння того, “що” і “для чого” ви робите в житті. У Святому Письмі є такі повчальні слова: “Веселись, юначе, у юності твоїй, і нехай споживає серце твоє радість у дні юности твоєї, і ходи шляхами серця твого і за видіннями очей твоїх; тільки знай, що за все це Бог приведе тебе на суд” (Книга Екклезiаста, або Проповідника, 11, 9).

Сучасні і освічені, ви – сьогодення нашого краю і його майбутнє. Ваша невичерпна енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі та виробництві, в науці,  спорті, мистецтві, громадській та церковній діяльності. Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні Ваші успіхи, Ваш оптимізм, віра в майбутнє і прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим.

Бути молодим прекрасно, Ви це і самі чудово знаєте, але не забувайте, що бути молодим означає ще й бути незалежним, бути неупередженим, бути безстрашним, вірити в свої сили і знати, що немає нічого недосяжного, але тільки з вірою в Небо. Молодість — це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Нехай він стане для вас світлою сторінкою життя!

Успіхів вам в усіх справах і починаннях, любові, щастя, невичерпної енергії та оптимізму!

З нагоди свята бажаю усім вам, молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого Ви прагнете! Нехай Бог благословляє вашу пору і додає вам Своїх милостей на користь душі!

З повагою,

ФЕОДОР, архієпископ Мукачівський і Ужгородський

з паствою

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.