Шановні читачі нашого ресурсу! Пронуємо вашій увазі перегляд всіх телепрограм «Духовне джерело» за травень 2017 року.

Нагадаємо, що з 1 січня 2017 року змінено формат телепрограми ТРК «М-студіо» − «Духовне джерело»! Всі нові телепрограми зараз виходять виключно в записі! Всі наші програми ви завжди зможете передивитися на офіційному відеоканалі Мукачівської єпархії SINOPSIS TV.

Наш телепроект виходить з благословення керуючого Мукачівською єпархією Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського.

Теми ефірів були різнобічними: “Сучасні виклики Християнству”, “Як з користю для душі і тіла провести літні канікули” та інші.

Ведучими та гостями студії є: протоієрей Ігор Куцкір, архімандрит Тихон (Лютянський), протоієрей Віктор Палош, протоієрей Василій Поп, протоієрей Василій Онисько, протоієрей Вадим Гайдиш, протоієрей Олександр Монич, протоієрей Георгій Чулей, архімандрит Агапіт (Шпеняк), протоієрей Олександр Гук, Фенчак Любов Михайлівна.

Дивіться наші програми у ефірах ТРК «М-студіо» щопонеділка о 2000 та в повторі щонеділі о 1305.

Нагадуємо Вам також, що ви маєте поза-ефірну змогу надсилання смс до гостей студії. Телефон для надсилання смс: 095-182-49-70, для дозвонювання: (03131) 5-50-64.

Також програма має свою поштову електронну скриньку на яку просимо Вас надсилати свої запитання та побажання, щодо проведення ефірів: duhovnedzerelo@ukr.net

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=El7QleYuB3E&w=560&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=BLcN3D2L-2o&w=560&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TqDlkmgcjFs&w=560&h=315]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.