УЖГОРОД. У неділю жінок-мироносиць вихованці недільної школи при Свято-Троїцькому храмі виставою привітали прихожанок

У неділю, 30 квітня, з благословіння керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського вихованці недільної школи Свято-Троїцького храму м. Ужгорода привітали прихожанок зі світлим святом жінок-мироносиць.

В кінці богослужіння на подвір’ї храму відбувся святковий концерт, під час якого діти та чоловіки-віряни привітали сестер во Христі різного віку з жіночим православним днем.

Вихованці недільної школи всіх груп зіграли для присутніх виставу, в які була розкрита боротьба людської душі з гріховними страстями та її визволення через покаяння і допомогу небесних сил.

Постановниками вистави стали вчителі недільної школи, які допомогли діткам підготувати незабутню сценку. Звуковий супровід та аранжування дійства забезпечив клірик храму, голова Єпархіального відділу єпархіального, церковного, культурно-просвітницького служіння, заслужений артист України архідиякон Олександр Садварій.

До численних привітань жінкам-мироносицям долучився і настоятель храму, голова Єпархіального відділу пастирської опіки пенітенціарної системи, протоієрей Володимир Гуй.

Після закінчення вистави, присутні чоловіки пригощали жінок кавою та різними солодкими смаколиками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.