Рік невтомної праці Іршавської молодіжки – “Розтопімо серце своїм добром…”

З благословіння архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, понад рік Іршавське молодіжне браство та ініціативи голови молодіжки архімандрита Агапіта (Шпиняка) проводять благодійну акцію “Розтопімо серце своїм добром і воно непрохолоне во вік.”

Щонеділі молодь відвідує соціально не захищенні сім”ї, яким окрім своєї підтримки морально приносять гарячі обіди і продуктові пакети. Старенькі і кволі бабусі частіше не мають сил щось собі приготувати, тому що неділі братчики приготувавши смачненькі гарячі страви після Літургії рушують до них. Також у ході благодійної акції братчики допомагають по господарстві, роблячи всю хатню роботу для людей з обмеженими можливостями, двічі на тиждень до таких людей навідується молодь. На сьогодні під опікою молоді знаходиться 84 сім’ї.
Як зауважує очільник братства ,,Таким людям потрібна наша підтримка, ми як християни просто зобовязані допомагати їм”.
Тому дорогі друзі озернімося біля кожного з нас неподалік є будиночок або квартира в якій живе одинока бабуся чи дідусь, через свій поважний вік вони не можуть вийти в місто і придбати собі навіть хлібину, вони не мають сил поприбирати , хоч і люблять чистоту, вони це ми через декілька десятків років,тому допомагаймо ї’м і колись нам теж допожуть. А ще незабуваймо, що на дворі люта зима і десь може поряд з нами є холодна хата, в якій з надією в серці живе одинока старенька людина, життя якої може залежати від нашої небайдужості.

Вікторія Лесько

спеціально для m-church.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.