ОФІЦІЙНО. Директор БІНДЦ увійшов до ТОП 10 найкращих гуманітаріїв-педагогів УжНУ

71Рейтинг науково-педагогічних працівників проводиться в УжНУ вже другий рік поспіль та має на меті заохочення та вдосконалення освітнього та наукового рівня.  До участі у рейтингу подали заяви більше 900  науково-педагогічних працівників.

Рейтинг побудований за декількома ступенями градації: за природничими, гуманітарними, та фізико-математичними дисциплінами, а також за ступенями професора, доктора наук, доцента, а також старшого викладача, викладача та асистента. Визначення рейтингів проводила рейтингова комісія факультету, головою якої є декан відповідного факультету.

За результатами рейтингу  ТОП-10 кращих викладачів за кожною категорією отримають  надбавку до заробітної плати.  Цьогоріч до рейтингу потрапили 96 викладачів УжНУ.

До ТОП 10-ть найкращих педагогів гуманітарного напрямку Ужгородського національного університету у номінації доценти – гуманітарний напрям під №3 увійшов директор Богословсько-історичного науково-дослідного центру імені архімандрита Василія (Проніна) (Мукачівська Православна єпархія), доцент кафедри історії України − Данилець Юрій Васильович.

Користуючись нагодою вітаємо невтомного науковця зі справедливим визнанням. Бажаємо Вам, Юрій Васильович, творчої наснаги та подальших наукових звершень.

Детальніше з рейтинговими списками можна ознайомитися за посиланням.

За матеріалами: http://www.uzhnu.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.