Як ми й анонсували раніше з 22 до 24 серпня включно з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського розпочав свою роботу дитячий оздоровчий, просвітницько-місіонерський благодійний дитячий табір «Промінь надіїї» для дітей з особливими потребами.

Табір стартував, як і було заплановано 22 серпня. Відкритя табору розпочалось з молебня та розселеня по кімнатах. День був насичений. Були цікаві ігри для малечі. До діток також завітав зразковий фольклорний ансамбль міста Іршави “Кирниченька”. Наразі є 30 учасників табору. Основна мета: дати діткам живе спілкування зі священнослужтителями, участь в святих Христових таїнствах.

Нагадаємо: Організатором табору виступає Іршавське молодіжне товариство на честь Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна на чолі з головою братства ієромонахом Агапітом (Шпиняком).

Протягом трьох днів учасники табору у супроводі батьків зможуть долучитись до богослужінь, таїнства сповіді та Причастя, а також цікаво проводитимуть свій час разом з казковими героями під час прогулянок лісом чи перегляду повчальних кінофільмів. Батьки ж дітей братимуть участь у цікавих бесідах, лекціях зі священнослужителями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.