Єпархія взяла участь у відправці в зону АТО бійців місцевого зонального відділу Військової служби правопорядку

Як повідомляє офіційний веб-сайт Ужгородської міської ради http://rada-uzhgorod.gov.ua 8 серпня, в Ужгороді відбулася відправка групи військовослужбовців Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України на схід України в зону АТО.

На запрошення керівництва Відділу, а саме полковника Мицель Федора Володимировича участь у відправці військовослужбовців взяла і Мукачівська православна єпархія.

З благословіння Високопреосвященішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в заході взяв настоятель храму на честь преподобного Іова Почаївського, що в Ужгороді (мікрорайон Радванка) − протоієрей Петро Баб’як.

Священик після звершеного молебню благословив бійців на захист Вітчизни, окропив їх святою водою, подарував загону для молитви в зоні АТО ікону Казанської Божої Матері та кожному із солдатів подарував особисті кишенькові ікони.

Військовослужбовці на місці дислокації здійснюватимуть, зокрема, контроль за дотриманням законності військовослужбовцями-учасниками АТО, підтриманням правопорядку на території, підконтрольній українським військам тощо.

Провести бійців на передову прийшов також виконуючий обов’язки міського голови Ужгорода, перший заступник міського голови Іштван Цап. останній зокрема побажав військовослужбовцям щасливого повернення додому: «Повертайтесь живими та здоровими, адже ви потрібні своїм рідним та своїй країні. Я переконаний, що кожен із вас з честю виконуватиме покладені на вас завдання, а Україна переможе у цій війні».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.