Всіхсвятська обитель Мукачева молитовно вшанувала своє престольне свято

У 1–шу неділю після П’ятидесятниці, коли Церква вшановує пам’ять Всіх святих, керуючий Мукачівською єпархією – Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив богослужіння у Мукачівському Красногорському чоловічому монастирі на честь Всіх святих.

Свого архієрея з радістю та любовю зустрічав намісник обителі архімандрит Іларій (Гаврилець) та численні прихожани й паломники, що прибули на свято.

Його Високопреосвященству під час Літургії співслужили секретар Єпархіального управління протоієрей Віктор Місо, голова Паломницького відділу єпархії, намісник Свято-Воскресенського чоловічого монастиря Ужгорода архімандрит Марк (Куштан) та священнослужителі Мукачівського і Ужгородського благочинь.

Після богослужіння відбувся традиційний хресний хід з читанням Євангелія, після чого духовенство та вірники разом з владикою направилися до могили засновника Красногорської обителі – протоієрея Миколая Рішко, де була відслужена панихида.

В кінці архіпастир привітав намісника обителі з престольним святом та звернувся до присутніх зі словом проповіді, в якій розкрив зміст свята.

Насамкінець архієрей призвав на всіх Боже благословення.

1 коментар

  1. Дуже чудовий храм-монастир…справжнє Небо на землі..прекрасна атмосфера любові, Радості, доброти наповнює душу до краю…Слава Богу!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.