31-річний боєць 53-ї Окремої механізованої бригади загинув 19 червня поблизу Донецька внаслідок мінометного обстрілу бойовиків.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського чин похорону загиблого воїна АТО звершили: духівник Свято-Маріє-Магдалинівського жіночого монастиря, що в с. Зарічево − архімандрит Миколай (Шестак), настоятель Свято-Володимирівського храму, що діє при Ужгородській Залізнодорожній лікарні – протоієрей Василій Міщак клірики Ужгородського міського та районного благочинь.

Прощання і панахида, куди прийшли чимало ужгородців, в.о. міського голови Ужгорода, перший заступник Іштван Цап, заступник голови Закарпатської ОДА Олександр Петік, військові, бойові побратими, почалися в облмуздрамтеатрі.
Згадували Василя Варгу дуже теплими словами, як дуже хорошу людину, вірного товариша, старанного учня ужгородської ЗОШ №12, люблячого сина, брата, чоловіка і батька двох маленьких синів.

Труну з тілом військові на руках пронесли центром міста. Василя Варгу поховали, як і інших загиблих у зоні АТО молодих ужгородців, на Пагорбі Слави на Кальварії. На честь Героя пролунав військовий салют.

За матеріалами: http://rada-uzhgorod.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.