Випускний іспит в церковно-приходській школі села Станова (Фото+)

По благословенню Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського 1 червня в селі Станово, що на Мукачівщині, відбувся випускний екзамен для вихованців церковно-приходської школи.
Церковно-приходська школа в селі Станово вже діє більше як двадцять років, і її очільником є настоятель Свято-Петро-Павлівського храму – протоієрей Василій Попович. Учні села Станова та навколишніх сіл тут вивчають основи православ’я, біблійну та церковну історію, знайомляться з церковним уставом та літургікою, проводять аналіз римо-католицького вчення та сектантських течій, несуть послуг на кліросі та приймають участь в соціальному служінні Церкви.
Базова духовна наука, яку одержують учні восьмирічної церковної школи традиційно закінчується випускним екзаменом та офіційним врученням дипломів. Цього року школа святкує свій тринадцятий випуск.
Хочеться сподіватись, що зерна вічності, які сіються в серця молодих людей принесуть добрі сходи в їхньому житті та сприяють духовно-моральному оздоровленню суспільства.

Ткачук Олена

2 коментарі

  1. Почему не указан руководитель школы?
    Что священник не заслужил чтобы написали его сан и имя?

    1. Author

      Дякуємо за зауваження інформацію оновили

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.