З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та ініціативи голови Іршавського молодіжного братства ієромонаха Агапіта (Шпиняка), молодь Іршавщини відвідала урочистості присвячені останньому дзвінку в навчальних закладах району: загальноосвітніх школах, дитячих будинках і школі-інтернаті.

Останній дзвінок час, коли малеча радіє, що розпочнуться канікули, старшокласники хвилюються за майбутнє, а дорослі зі сльозами згадують минуле. Цього святкового дня молодь з квітами і подарунками завітала до школярів, аби користуючись нагодою нагадати їм – період літа потрібно провести з користю не тільки для тіла, а й для душі.

«Діти наше майбутнє, тому наша молодь завжди старається їх підтримувати, – каже голова братства. – Звісно й такого святкового дня ми не могли обминути вже рідних нам дітей, учнів шкіл-інтернатів, щоб порадіти з ними їхнім успіхам і поспішити запросити у дитячий літній табір, що розпочне свою роботу з благословення правлячого архієрея. Молодь впродовж канікул буде навідувати і займатись з дітками. Тож радіймо прекрасній літній порі, але не забуваймо, що у цей час діткам, як ніколи потрібна наша підтримка. Тому творімо добро поки є час!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.