З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського молодь Іоанно-Предтечівського Іршавського братства зустрілась з дітками, які перебувають на обліку у медико-соціальному реабілітаційному центрі «Дорога життя» м. Іршави.

Зустріч проводилась в одному з наймальовничіших храмів Іршавщини на честь святого Василія Великого.

Кожна дитинка запалила у храмі свічечку як символ надії, після чого з уст священнослужителів лунали слова вітання.

«Найбільше, що ми можемо зробити для цих прекрасних діток це помолитись за них і їхніх батьків, які докладають неабиякі зусилля у їхньому вихованні. Тому найперше ми усі разом зібрались у храмі, вознісши свої молитви до Господа», – зазначив голова братства ієромонах Агапіт (Шпиняк).

На зустріч до діток також прийшла дивовижна і весела казкова героїня свинка Пепа, яка забавляла малечу цікавими іграми і конкурсами, звісно ж обдарувавши кожного учасника призами.

На завершення присутніх порадував  солодкий стіл, адже котра дитина, ба, навіть доросла людина не любить смачненького і солоденького.

Голова братства кожному учаснику передав подарунок від дорогого владики і зауважив, що ця не остання спільна зустріч відбулася завдячуючи молитвам архіпастиря.

Зустріч підходила до завершення і як би не було сумно, прощатись з новими, але такими хорошими друзями довелось, проте не надовго, а до нових зустрічей.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.