На одній з найвищих вершин Ужгородщини – горі Маковиця звершено молитву за мир в Україні

У вівторок, 10 травня, в честь Дня перемоги у Великій Вітчизняній війні, керуючий Мукачівською Православною єпархією – Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський разом з депутатським корпусом Закарпатської Обласної ради, представниками влади Ужгородського району та духовенством єпархії звершив висадку молодих саджанців ялини на території Анталовського лісництва та очолив молебень за мир в Україні на найвищій горі Ужгородщини – Маковиця.

Участь у заході зокрема взяли Руслан Васильович Чорнак, голова Ужгородської РДА, депутати Закарпатської Облради, голова ДП «Ужгородський держлісгосп», Василь Васильович Кій, благочинний Середнянського благочиння протоієрей Володимир Мучичка та священнослужителі Мукачівської єпархії.

Після уставного молебню біля поклонного хреста на висоті 979 метрів над рівнем моря архієрей разом  з присутніми звершив висадку деревцят молодої ялини.

У своєму архіпастирському слові владика підкреслив важливість події та побажав миру і спокою душі кожній людині та нашій рідній Українській державі.

Насамкінець архіпастир призвав на всіх Боже благословення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.