Як ми раніше повідомляли у суботу, 30 квітня, ввечері відбулася урочиста зустріч Благодатного вогню безпосередньо в Ужгородському аеропорту, а потім і на центральній площі Мукачева.

В столиці Закарпаття близько 21.30 за к.ч. святиню з благословення керуючого Мукачівською Православною єпархією Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського зустрічали всі благочинні, намісники та настоятельниці чоловічих та жіночих монастирів Мукачівської єпархії.

В столиці над Латорицею біля 22.20 за к.ч. Благодатний вогонь на центральній площі міста з десятками священнослужителів, чернецтвом та сотнями вірян зустрів безпосередньо владика Феодор.

Святиню з Єрусалиму привіз міський голова Мукачева Андрій Вікторович Балога, який особисто побував у храмі Гробу Господнього, де напередодні Пасхи зійшов вогонь.

Владика Феодора отримавши святиню благословив нею усіх присутніх, подякував меру міста за велику благу справу – передачу Благодатного вогню та привітавши усіх з Великоднем передав вогонь усім присутнім.

Опісля Благодатний вогонь був розвезений в усі храми, монастирі та куточки Мукачівської єпархії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.