Протоієрей Володимир Гуй
Протоієрей Володимир Гуй

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Володимир! Від себе особисто та від духовенства нашої Мукачівської єпархії маємо честь привітати Вас з ювілейним днем Вашого народження!

Сьогодні Вам виповнюється – 40 років! Це не багато, але й немало. У свої 40 Ви з допомогою Божою вже збудували три храми. А скільки невидимих храмів у людських душах возведено з Вашою допомогою – знає тільки Бог!

За період несіння Вашого послуху в нашій єпархії у Вашому лиці ми бачимо людину, яка відверто, щиро, жертовно віддає себе служінню Тому, Хто покликав Вас бути Його вірним служителем. Бог дав Вам рідкісний талант спілкування з різноманітними верствами населення. І кожен, хто хоч раз в житті вів розмову з Вами, не залишився пустим. Це дуже важливо.

У своєму житті Ви пройшли сильну духовну школу під керівництвом вже покійного схіархимандрита Феодосія в Почаєві. Це допомагає Вам, і цими святоотцівськими порадами Ви керуєтеся в житті.

Ми складаємо низький уклін Вашим батькам, які привили Вам та вклали у Вас чудові риси талановитого, смиренного та жертовного служителя Господнього на ниві Христовій.

Протоієрей Володимир Гуй
Протоієрей Володимир Гуй

В нашій древній Мукачівській єпархії Вам доручено нести непростий послух. Послух євангельський, послух служіння людям у в’язниці. Наша єпархія вже не один рік тісно співпрацює з Державною Пенітенціарною службою України в Закарпатській області. Особисто свідчу і констатую факт чудової і далекоглядної співпраці між нами. Радий з того, що через таких священиків Церква завжди має можливість бути поряд з ув’язненими і служити їм.

Від усієї душі бажаємо, щоб Всемилостивий Господь благословив Вам надалі залишатись тою людиною, яка, не шкодуючи своїх сил, допомагає вірним чадам Святої Церкви побачити живий Образ Христа та відшукати єдину вірну дорогу до Небесного Града. Здоров’я Вам, душевного миру та безбоязненного служіння Свому Творцю. Многая Вам і благая літа.

ФЕОДОР,

архієпископ Мукачівський і Ужгородський з паствою

1 коментар

  1. Author

    Ґратулуємо! Користуючись нагодою хочемо Вам, отче, побажати всього того, що допомагає всім іншим людям просто бути. Бути добрим, сильним, мудрим, радісним, простим, щирим, відвертим, людяним, а найголовніше бути з Небом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.